Skip to content

kjøpsvilkår - Retur

 

Kontaktinformasjon til DekkogOlje.com

Kontaktinformation

Maskin Øst AS

Latinskolegata 7, 6004 Ålesund

Organisasjonsnummer: 913 841 468

Email: dekkogolje@gmail.com

Telefon kundeservice: 99 344 564

Allment

Disse generelle vilkår og bestemmelser gjelder mellom dekkogolje.com og du som kunde, når du legger inn en bestilling hos oss.

Salg til mindreårige

For å kunne bestille hos oss må du ha fylt 18 år. Vi forbeholder oss retten til å avvise eller kansellere din bestilling om du har gitt uriktige opplysinger.

Bestilling

Alle bestillinger vi mottar behandles innen 24 timer i en normal arbeidsuke.

Vi anbefaler at du logger deg inn på dekkogolje.com for å sjekke fremgangen i din bestilling.

Feil produkt

Om vi mot formodning skulle ha oppgitt feil produkter i vår database, tar vi selvfølgelig tilbake produktene kostnadsfritt.

KJØPSVILKÅR - BETALING

Privatpersoner

I samarbeid med Stripe tilbyr vi kortbetaling. 

Vipps

Dekkogolje.com bruker Vipps for privatkunder. Dette er den letteste metoden for deg som kunde å betale med. Ihht deres Kjøpsvilkår og personvern https://www.vipps.no/vilkar/

 

Kjøp som bedrift

Vi tilbyr følgende betalningsalternativ for bedrifter.

Kort Visa eller Mastercard via Stripe.
Betale med kort. Ordre summen vil bli reservert når ordren er registrert. Når vi leverer kjøpte varer vil kortet ditt belastes.
All informasjonsutveksling overføres kryptert (i uleselig form), slik at informasjonen beskyttes mot ”innsyn” og er utilgjengelig for uvedkommende.

KJØPSVILKÅR - LEVERANSER

FRAKTSELSKAP

Vi benytter DHL som fraktselskap.

LEVERINGSADRESSE

Varene leveres til den adressen du har angitt i bestillingen; hjem på døra, til verkstedet eller annen valgfri adresse.

Levering til annen adresse.

Du kan velge å få dine produkter sendt til en annen adresse enn den du er registrert på i folkeregistret, for eksempel på hytta, jobben eller en annen valgfri adresse.

 

FRAKTKOSTNADER

Vi har følgende fraktpriser:  

Fri Frakt

LEVERING OG LEVERINGSTID

Leveringstid er oppgitt på hvert enkelt produkt. Til visse mindre steder har vi ikke utkjøring hver dag, dette kan medføre at leveringstiden øker noe. Under høysesong (mars, april, mai, oktober og november) kan leveringstiden være noe lengre enn normalt. Om varene du har bestilt, av en eller annen grunn ikke finnes tilgjengelig, så kontakter vi deg snarest. Som kunde har du alltid rett til å heve kjøpet ved eventuelle forsinkelser. Den utskrevne leveringstid refererer til arbeidsdager.

Vi leverer dessverre ikke til Svalbard.

Vi i Dekkogolje.com er opptatt av å levere dine varer så raskt som mulig. Vi leverer normalt dine varer innenfor leveringstiden, men dessverre hender det en sjelden gang at forsinkelser oppstår. Om din bestilling blir vesentlig forsinket vil vi gi deg beskjed og du vil da ha rett til å heve kjøpet uten kostnad, kunne kreve at kjøpet blir oppfylt eller kreve erstatningsvare fra oss. 

FORBEHOLD OM EIENDOMSRETT

Alle varer er Maskin Øst AS’ eiendom til de er fullt ut betalt.

TRANSPORTSKADET GODS

Dekkogolje.com påtar seg alt økonomisk ansvar hvis varen kommer bort eller blir skadet under levering. Det er viktig at du melder fra korrekt om eventuelle skader. Ser du at kartongen eller varen er skadet ved levering, skal du melde fra om dette direkte til ansvarlig transportør ved mottakelse av varen. Oppdager du skaden når du pakker ut varen, må du melde fra til oss innen 2 virkedager fra varen mottas.

UAVHENTET GODS

Produkter som blir sendt i retur til oss pga ikke hentet eller mottatt gods. Kunde fakturert for frakten tur/retur for å dekke vår kostnader for transport.

ANNET

Force majeure

Ved krig, naturkatastrofer, arbeidsmarkedskonflikter, myndighetsbeslutninger, uteblitte leveranser fra underleverandører, fordyrende omstendigheter samt liknende hendelser utenfor vår kontroll som ikke med rimelig grunn har kunnet forutses, og som påvirker inngåtte avtaler og forpliktelser fra dekkogolje.com side, slik at vi ikke kan overholde nevnte avtale/forpliktelse, kan dekkogolje.com løses fra sine forpliktelser til å oppfylle avtalen.

Rettsvalg og tvist

Tvister skal først forsøkes løst ved å komme til enighet med vår kundeservice. Ved eventuelle tvister som måtte oppstå følger dekkogolje.com beslutninger fra Forbrukertvistutvalget (FTU). Ved tvist om tolkning utover disse vilkårene skal de tolkes i samsvar med norsk lov og avgjøres av den Allmenne reklamasjonsnemden eller i siste instans av de ordinære domstoler.

Taushetsplikt og sikkerhet

Når du handler hos DekkogOlje.com oppgir du personopplysninger, leveringsopplysninger og eventuell annen informasjon. Informasjonen er nødvendig for at vi skal kunne ta imot og behandle ordren din. Vi benytter ikke informasjonen du gir ved bestilling til reklame eller annen utsendelse uten ditt samtykke.

KJØPSVILKÅR - RETURER & REKLAMASJONER

Ved retur, angrerett eller bytte av produkter kontakt Dekkogolje.com på;

Telefon kundeservice: 99 344 564

E-mail: dekkogolje@gmail.com

Kontaktinformation

Maskin Øst AS

Latinskolegata 7, 6004 Ålesund

Organisasjonsnummer: 913 841 468

Hvordan fungerer Retur, angrerett og bytte hos oss?

* Først må du til å kontakte kundeservice, enten på telefon, e-post eller via kontaktskjema som du finner på siden.

* Kunderservice vil da kunne fortelle deg akkurat hva som gjelder for den returen du ønsker å utføre.

* Kundeservice vil da kontakte DHL, som igjen vil kontakte deg for å avtale hvor de kan hente varen som du ønsker å returnere.

* Når vi har mottatt varen fra deg vil vi gjøre ett av følgende, avhengig hvilket form for returnering det er. Du vil her finne informasjon om de ulike returformene.

RETUR/REKLAMASJONER

Ved mistanke om reklamasjon skal Dekkogolje.com alltid kontaktes via kontaktskjemaet, e-post eller telefon, ikke senere enn 14 dager etter du har mottatt varen. Reklamasjon Blanketter og eventuelle returfraktsedler vil bli utsendt. Ved godkjent reklamasjon får kunden et likeverdig produkt i stedet. Dekkogolje.com må alltid konstatere fabrikasjons- eller materialfeil før vi sender ut et nytt produkt. Byttdekk.com erstatter ikke ekstrakostnader som f.eks. montering, leiebil etc.

Byttdekk.com betalter returkostnadene så lenge reklamasjonen blir godkjent.

Ved reklamasjon som ikke er godkjent blir kunden belastet returkostnadene.

Det er viktig at dekk og felger som sendes i retur pakkes godt, ettersom det er du som kunde som er ansvarlig for skader ved returfrakt.

 

ANGRERETT

Som privatperson har du ifølge angrefristloven 14 dagers angrefrist på alle varer.

Angrefristen begynner å gjelde når du har mottatt varen. Vi krever ikke at du oppgir årsaken hvis du angrer, men vi ville sette pris på at du gjør det, ettersom vi da kan få vite grunnen og forbedre virksomheten vår.

Om du ønsker å benytte deg av angreretten må du kontakte Dekkogolje.com enten på telefon, e-post eller via kontaktskjema å gi tydelig beskjed om at du ønsker å angre. Du må da oppgi ditt ordrenummer, navn og annen relevant informasjon for din ordre. Du vil da bli tilsendt et angrerettskjema, om du ikke ønsker å bruke det du får tilsendt kan du fyll inn angrerettskjema utsendt fra Barne,- Likestillings og inkluderingsdepartementet som du finner her; http://www.signform.no/dss/statlige-blanketter?view=forms&id=12 Men du må kontakte Dekkogolje.com kundeservice for informasjon om sending.

Når du benytter deg av angreretten er det du som kunde som betaler returkostnadene. Summen på varen og alle avgifter og fraktkostnader vil bli tilbakeført til deg innen 14 dager.

Et krav for at angrefristen skal gjelde er at de leverte produktene er ubrukt og pakket i originalemballasjen. Ved skade eller hvis produktene har kommet på avveie, opphører angrefristen å gjelde, dekkogolje.com vil da trekke fra beløpet som skal refunderes tilsvarende den verdiforringelsen for varen sammenlignet med varens orginalverdi, dette om verdiforringelsen skyldes at du har behandlet varen utover det som behøves for å fastslå funksjonalitet, kvalitet og bruk.

Se behandling av mottatt vare for hvordan behandle varen når du mottar den.

Bytte

Om du ønsker å bytte et produkt må du kontakte kunderservice på telefon eller via kontaktskjema. Vent med å kjøpe et nytt produkt inntil du har fått godkjent bytte fra dekkogolje.com.

 Produktet må være i sin opprinnelige stand og kunde betaler frakt med mindre; Om vi mot formodning skulle ha oppgitt feil produkter i vår database, tar vi selvfølgelig tilbake produktene kostnadsfritt.

Behandling av mottatt vare.

Har du kjøpt produkter fra dekkogolje.com, er det viktig at du håndterer varen forsiktig til du har slått fast at alt fungerer som det skal. Når du har mottatt pakken, bør du alltid prøvemontere på et av hjulene på bilens framaksel. Vent med å pakke ut resten av varene til du har forsikret deg om at det første passet. Hvis et produkt ikke passer i henhold til dekkogolje.com sine anbefalinger, erstattes selvsagt varen.

Har du derimot skadet noen av produktene ved montering eller håndtering, vil dekkogolje.com ikke erstatte det aktuelle produktet.

TILBAKEBETALING

Tilbakebetaling fra dekkogolje.com skjer innen 14 dager fra vi har mottatt varen i retur og konstatert at den er ubrukt.

(Tilbakebetaling blir gjort med en samme betalingsmetoden du har valgt med mindre noe annet blir avtalt. 

TVISTER

Tvister Rettsvalg og tvist Tvister skal først forsøkes løst ved å komme til enighet med dekkogolje.com kundeservice.
Ved eventuelle tvister som måtte oppstå følger Byttdekk beslutninger fra Forbrukertvistutvalget (FTU).
Ved tvist om tolkning utover disse vilkårene skal de tolkes i samsvar med norsk lov og avgjøres av den Allmenne reklamasjonsnemden eller i siste instans av de ordinære domstoler.

PERSONVERN

Personvern

Vi er forpliktet til å ivareta personvernet til våre besøkende. På denne siden beskriver hvordan vi vil behandle din personlige informasjon.

Vår hjemmeside bruker cookies. Ved å bruke vår nettside og godta denne praksisen, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler i samsvar med våre vilkår.

( 1 ) Kreditering

 Vi har opprettet denne personvernpolicy i henhold til anbefalinger fra Website Law. De juridiske dokumentene er levert av SEQ Legal.

( 2 ) Hvilken informasjon samler vi inn?

 Vi kan samle inn, lagre og bruke følgende typer personlig informasjon.

( a) informasjon om maskinen og om dine besøk på og bruk av dette nettstedet ( inkludert din IP -adresse, geografisk beliggenhet , type nettleser og versjon , operativsystem , henvisningskilde , lengde på besøk , sidevisninger og navigasjon på nettsiden).

( b ) opplysninger om eventuelle transaksjoner mellom deg og oss på eller i tilknytning til dette nettstedet, inkludert informasjon relatert til alle kjøp du gjør av våre varer eller tjenester.

( c ) informasjon som du gir oss med det formål å registrere deg hos oss.

( d ) opplysninger som du oppgir til oss i den hensikt å abonnere på våre nettsiders tjenester som e-postmeldinger og / eller nyhetsbrev.

( e ) annen informasjon som du velger å sende til oss ;

( 3 ) Cookies

 En cookie består av informasjon som sendes av en web-server til en nettleser, og lagres av nettleseren. Informasjonen blir så sendt tilbake til serveren hver gang nettleseren ber om en side fra serveren. Dette gjør det mulig for webserveren å identifisere og spore nettleseren.

 Vi bruker "session" cookies og "vedvarende" informasjonskapsler på nettstedet. Vi bruker session cookies til å holde styr på deg mens du navigerer på nettstedet. Vi vil bruke de faste informasjonskapsler til å aktivere vår hjemmeside for å gjenkjenne deg når du besøker oss igjen senere.

 Session cookies vil bli slettet fra datamaskinen når du lukker nettleseren. Permanente cookies vil forbli lagret på datamaskinen til de slettes, eller til de når en bestemt utløpsdato.

Vi bruker Google Analytics til å analysere bruken av dette nettstedet. Google Analytics genererer statistisk og annen informasjon om nettstedet bruk ved hjelp av cookies som lagres på brukernes datamaskiner. Den informasjon som genereres i forbindelse med vårt nettsted er brukt til å lage rapporter om bruken av nettstedet. Google vil lagre denne informasjonen. Googles retningslinjer for personvern er tilgjengelig på: http://www.google.com/privacypolicy.html.

Våre annonsører / betalingsformidlingsutbydere kan også sende deg informasjonskapsler.

De fleste nettlesere lar deg avvise alle cookies, mens enkelte nettlesere lar deg avvise bare tredjeparts informasjonskapsler. Blokkere alle informasjonskapsler vil imidlertid ha en negativ innvirkning på brukeropplevelsen av mange nettsteder, inkludert denne.

Les mer om cookies og hvordan ta dem bort her?.

( 4 ) Ved hjelp av dine personlige opplysninger

 Personlig informasjon sendes til oss via denne nettsiden vil bli brukt til de formål som er angitt i denne personvernpolicy, eller i relevante deler av nettstedet.

 Vi kan bruke din personlige informasjon til:

( a) administrere nettstedet.

( b ) sende varer til deg kjøpt via nettstedet.

( c ) sende beskjeder og fakturaer til deg , og motta betaling fra deg.

( d ) sende deg generell kommersiell kommunikasjon.

( e ) sende deg e-postmeldinger som du spesifikt har bedt om.

( f) sende deg vårt nyhetsbrev og annen markedsføringskommunikasjon knyttet til vår virksomhet eller virksomheter av nøye utvalgte tredjeparter som vi tror kan være av interesse for deg i posten, eller hvor du har avtalt dette, e-post eller lignende teknologi (du kan informere oss når som helst hvis du ikke lenger ønsker slik markedskommunikasjon).

( g ) gi tredjepart statistisk informasjon om våre brukere - men denne informasjonen vil ikke bli brukt til å identifisere én enkelt bruker.

( h) behandle henvendelser og klager fra deg relatert til nettstedet.
( i ) sende deg e-postmeldinger når du glemt handlekurven din.

Hvor du sender personlig informasjon for publisering på våre nettsider, vil vi publisere og ellers bruke denne informasjonen i samsvar med lisensen du gir til oss.

Vi vil ikke uten ditt samtykke gi din personlige informasjon til tredjeparter med det formål å sende deg direkte markedsføring.

Vi sparer aldri dine personlige opplysninger lenger enn hva som er nødvendig for å beholde en høy service og sparet ordrehistorikk. De kan nårsomhelst velge å få opplysningene radert.

(5) Formål, rettslig grunnlag og lagringstid for behandling av personvern

 

Nedenfor finner du et sammendrag av formålene med lagring av personopplysninger og det juridiske grunnlaget som gir oss rett til å lagre informasjonen, samt gjeldende lagringstid.

(a)

Formål: Administrere, levere og tilby varer og tjenester, samt eventuell kundestøtte. Oppfylle garantiforpliktelser.

Juridisk grunnlag: Fullføring av avtale

Personopplysninger som lagres: Navn, adresse, telefonnummer, e-post, fødselsdato, ordrehistorikk, betalingsalternativer, IP-adresse og registreringsnummer.

Lagringstid: 2 kalenderår etter seneste kjøp.

(b)

Formål: Opprettholde gjeldende lovkrav, som for eksempel regnskapsplikten i regnskapsloven eller for å kunne forsvare oss mot eventuelle juridiske krav rettet mot oss.

Juridisk grunnlag: Juridiske forpliktelser etter lov eller berettiget interesse for å forsvare oss mot eventuelle juridiske krav.

Personopplysninger som lagres: Navn, adresse, telefonnummer, e-post og ordrehistorikk.

Lagringstid: 7 år i henhold til regnskapsloven.

(c)

Formål: Markedsføre oss via e-post, telefon, SMS og tradisjonell post.

Juridisk grunnlag: Berettiget interesse

Personopplysninger som lagres: Navn, adresse, telefonnummer, e-post, ordrehistorikk, fødselsdato, IP-adresse og registreringsnummer.

Lagringstid: 3 kalenderår etter seneste kjøp.

(d)

Formål: Generell administrasjon og forvaltning av kundekonto hos oss, ("mine sider")

Juridisk grunnlag: For opprettelse og fullføring av avtaler, alternativ berettiget interesse.

Personopplysninger lagret: Navn, adresse, telefonnummer, e-post, ordrehistorikk, registreringsnummer.

Lagringstid: 3 kalenderår etter seneste kjøp.

( 6 ) Avsløringer

Vi kan oppgi informasjon om deg til noen av våre ansatte, ledere, agenter, leverandører eller underleverandører så langt rimelighet er nødvendig for de formål som er fastsatt i denne personvernpolicy.

I tillegg kan vi avsløre din personlige informasjon

( a ) i den grad at vi er pålagt å gjøre det etter loven.

( b ) i forbindelse med eventuelle søksmål eller potensielle rettssaker.

( c ) for å etablere, utøve eller forsvare våre rettigheter (herunder gi informasjon til andre for å forebygge svindel og redusere kredittrisiko).

( d ) til kjøperen (eller potensielle kjøperen ) for enhver bedrift eller eiendel som vi er (eller vurderer) å selge til.

( e ) til enhver person som vi grunn til å tro kan gjelde for en domstol eller annen kompetent myndighet for avsløring av at personlig informasjon der, i vår rimelige mening, ville en slik domstol eller myndighet være rimelig sannsynlig å bestille avsløring av at personlig informasjon.

Unntatt som angitt i disse retningslinjene for personvern, vil vi ikke gi informasjon til tredjepart.

( 7 ) Internasjonale dataoverføringer

 Informasjon som vi samler inn, kan lagres og behandles i og overføres mellom de landene vi opererer i for å gjøre oss i stand til å bruke informasjonen i samsvar med disse retningslinjene for personvern.

Informasjon som du gir til oss, kan bli overført til land som ikke har lover om databeskyttelse tilsvarende de som gjelder i EØS-området.

Du samtykker uttrykkelig til slike overføringer av personopplysninger.

( 8 ) Sikkerheten til din personlige informasjon

 Vi vil ta fornuftige tekniske og organisatoriske forholdsregler for å forhindre tap, misbruk eller endring av din personlige informasjon.

Vi vil lagre all personlig informasjon du oppgir på våre sikre (passord - og brannmur - beskyttet) servere. Alle elektroniske transaksjoner du gjør til eller motta fra oss vil bli kryptert med SSL -teknologi.

Selvfølgelig er data overføring over internett ikke 100% sikkert, og vi kan ikke garantere for sikkerheten til data som sendes over internett. Du er ansvarlig for å holde passord og brukerinformasjon konfidensielt. Vi vil ikke be deg om passordet ditt (unntatt når du logger deg på nettsiden).

( 9 ) Vilkårsendringer

 Vi kan oppdatere denne personvernpolicy fra tid til annen ved å legge ut en ny versjon på våre nettsider. Du bør sjekke denne siden av og til for å sikre at du er fornøyd med eventuelle endringer.

Vi kan også varsle deg om endringer i våre retningslinjer for personvern via e-post.

( 10 ) Dine rettigheter

 Du kan be oss å gi deg all personlig informasjon vi har om deg. Utdeling av slik informasjon vil være underlagt:

(a ) tilgangen på hensiktsmessig bevis på din identitet (for dette formålet, vil vi vanligvis godta en kopi av passet ditt sertifisert av en advokat eller bank pluss en original kopi av en strømregning som viser din nåværende adresse).

Vi kan holde tilbake slik personlig informasjon i den grad loven tillater.

Du kan be oss om ikke å bruke din personlige informasjon til markedsføring via e-post når som helst. I praksis vil du vanligvis enten uttrykkelig akseptere på forhånd at vi bruker dine personlige opplysninger til markedsføringsformål, eller vi vil gi deg en mulighet til å velge bort bruken av dine personopplysninger i markedsføringsøyemed.

( 11 ) Tredjeparts nettsteder

 Nettstedet inneholder lenker til andre nettsteder. Vi er ikke ansvarlig for retningslinjer for personvern eller praksis på tredjeparts nettsteder.

( 12 ) Oppdatere informasjon

 Gi oss beskjed hvis den personlige informasjonen som vi har om deg må korrigeres eller oppdateres.

( 13 ) Kontakt

 Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vår behandling av dine personlige opplysninger, kan du skrive til oss via post 

Maskin Øst AS

Latinskolegata 7,

6004 Ålesund

Email: dekkogolje@gmail.com

Telefon: 99 344 564

Organisasjonsnummer: 913 841 468